donderdag 28 juni 2012

Juffendag

Afgelopen week was het juffendag... Liv's eerste juffendag dus als kleutertje. Ik had eigenlijk geen idee of en wat de andere kindjes hun juf kado gaven. Ondanks het feit dat de juffen (en zeker Liv's juf) goud waard zijn, vind ik het wat overdreven om grootse kadoos mee te geven naar school.
Een zelfgemaakt kadootje doet het altijd goed, dacht ik. Dus bakten Liv en ik samen voor juf Véronique, en voor de stagiaires van afgelopen jaar, heerlijke koekjes. Met een choco-stift versierden we de koekjes, en ze werden verpakt in papieren lunchzakjes, gestempeld en wel. Tot slot een klein bedankkaartje eraan bevestigd met wasknijper. Simpel, maar toch een ontzettend leuk eindresultaat?



dinsdag 19 juni 2012

Van roze naar blauw in 10 minuutjes.....

Ik worstel met het ontwerp van mijn blog...grrr! Waar ik voorheen leuke lettertypjes zag zie ik nu een saai lettertypje * zucht*. Nou ja, ik zal daar maar weer eens een avondje aan gaan zitten, het oog wil ook wat!
Maar goed, ik ben goed bezig, weer een post! Deze werkjes had ik al een tijdje af, maar aangezien de kleine spruit deze week is geboren, mogen de fotootjes nu op het web. Voor het tweede kindje van een van de juffen op Feline's kinderdagverblijf maakte ik deze babykamer accessoires in blauw en grijstinten. De jongensmama wilde graag iets met sterren, en kleine accentjes in rood.
Voor de foto's heb ik Feline's kamertje (dat uiteraard met zachte roze tinten is aangekleed) omgetoverd in een stoer jongenskamertje... in 10 minuutjes een heel ander sfeertje!
zie voor en na de metamorfoos....